• +373 22 211 781
  • cacic@amcham.md

Lansarea Curții de Arbitraj Comercial Internațional din Chișinău

Camera de Comerț Americană din Moldova (AmCham Moldova) vă invită să participați la evenimentul de lansare a Curții de Arbitraj Comercial Internațional din Chișinău.

AmCham Moldova fiind orientată permanent spre identificarea celor mai moderne soluții pentru îmbunătățirea climatului de afaceri, lansează Curtea de Arbitraj Comercial Internațional din Chișinău. Misiunea Curții este a deveni un for modern de soluționarea litigiilor interne şi internaționale, care de rând cu alte instituții competente ar contribui la promovarea reformei justiției în Republica Moldova și protecția cât mai plenară a drepturilor și intereselor legale ale participanților la circuitul economic.

Dorim să vă informăm că în cadrul evenimentului vom prezenta publicului larg regulile de procedură arbitrală, tarifele și alte aspecte de funcționare a Curții de Arbitraj Comercial Internațional din Chișinău. 

Ceremonia de lansare va avea loc în data de 1 martie, orele 17:30, în incinta Radisson Blu Leogrand Hotel, Convention Center, str. Varlaam 77.

Evenimentul va reuni numeroși oaspeți, printre care membri și parteneri ai AmCham Moldova, oficiali publici, profesioniști din domeniul juridic, reprezentanți ai comunității internaționale și diplomatice în Republica Moldova, mass-media.

Rugăm respectuos să confirmați prezența Dvs. la numărul de telefon +373 22 211 781, sau info@amcham.md