ro   en
phone icon+373 22 211 781

Noutăți și Evenimente

separator


Noul arbitru CACIC

Suntem încântați să anunțăm că CACIC are o nouă completare la echipa sa de arbitri - Oleg Efrim!

Oleg Efrim este unul dintre co-fondatorii și conducătorul biroului asociat de avocați Efrim, Roșca & Asociații. Deține o diplomă de licență în drept și una de masterat în drept privat a Universității de Stat din Moldova. A activat în sectorul comercial, non-profit și în sectorul public.

Din 1997 deține funcția de profesor de drept civil la Universitatea de Stat din Moldova. De-a lungul anilor, a fost implicat în proiecte majore de investiții și a reprezentat cu succes interesele numeroșilor clienți naționali și internaționali în fața instanțelor judecătorești din Republica Moldova. Cariera în sectorul public - în calitate de Ombudsman, Viceministru și apoi Ministru al Justiției – înglobează o vastă experiență în domeniul de reglementare, al achizițiilor publice și altor sfere ale domeniului public. A fost nominalizat de către reputata publicație Best Lawyers în secțiunea Litigii în 2008. Chambers & Partners l-a nominalizat pe Oleg în secțiunea Litigii în 2009.

Domeniile de expertiză ale lui Oleg Efrim sunt: investiții, drept corporativ și comercial, fuziuni și achiziții, proprietate intelectuală, legal due diligence, achiziții publice și PPP-uri, respectarea conformității și litigiile comerciale și civile.

Citiți mai multe


separator