ro   en
phone icon+373 22 211 781

Noutăți și Evenimente

separator


Lista de Arbitri CACIC a fost completată cu noi arbitri

Natalia Balaban este membru al Uniunii Avocaților din Republica Moldova din 2010, în septembrie 2018 fiindu-i acordată Diploma de Onoare a Uniunii Avocaților din Moldova.

Natalia Balaban a dobândit experiență prin cooperarea în domeniul litigiilor cu case de avocatură internaționale din Marea Britanie și Olanda. Din 2015 a început colaborarea cu Gilescu, Văleanu, Nathanzon & Partenerii ca și partener în cadrul „CHSH Cerha Hempel Spiegelfeld Hlawati”, una din cele mai prestigioase firme de avocatură din Austria. Iar din 2020 continuă să colaboreze cu Gilescu, Văleanu, Nathanzon & Partenerii, care este parte a bnt attorneys in CEE, una din cele mai importante firme de avocatură din Europa Centrală și de Est.

Natalia participă activ în implementarea politicilor și strategiilor naționale, alături de, demnitari naționali și internaționali.

Natalia Balaban este de asemenea mediator atestat în Republica Moldova.

Vorbește fluent în 3 limbi: Engleză, Română și Rusă și are aptitudini conversaționale în Franceză.

_____________

Avocata Elena Garaz a absolvit studii de licență în drept la Universitatea de Stat din Republica Moldova și studii de masterat la Facultatea de Drept a Universității Montesquieu-Bordeaux IV, Franţa.

Are pregătire profesională în procedura în fața Curții Europene pentru drepturile omului (Strasbourg, Franța) datorită stagiului efectuat la Grefa Curții Europene și cercetărilor științifice aprofundate efectuate pentru elaborarea tezei de masterat pe subiectul CEDO și dreptul muncii, la Universitatea MontesquieuBordeaux IV, Franţa.

Elena are experiență în proceduri de arbitraj national și international în cadrul instanțelor de arbitraj din Republica Moldova.

Domeniile de expertiză practicate în avocatură sunt : consultanță în drept corporativ și comercial, litigii civile și de contencios administrativ, procedura de arbitraj și procedura în fața CtEDO.


separator